Google page-ranking uppdatering imorgon

 

imports 003 Har läst att google ska uppdatera sin ranking imorgon eller ev. börja den 15:e -25 mars 2014. Eftersom jag är en prestationsinriktad person så kollar jag då och då min pagerank för att se om bloggen kanske kan ha fått något resulatat i form av ranking, kan ju bara inte låta bli. Min blogg är relativt ny och dessutom tror jag den är listad som vuxeninehåll och privat så den står som NA (av olika anledningar inte rankad). Däremot är bloggens så kallade Domain Authorithy rankad  16/100 och även page Authorithy 30/100 om det är bra eller dåligt i just bloggvärlden vet jag inte men jag är nöjd tills vidare. Står också status:OK

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.