Medicindilemma…

imagesSom sjuk ställs man ibland inför val som man önskar vården kunde ta på sig just p.g.a att man inte alltid har samma erfarenheter av vad som överlag brukar ge bäst resultat, då tänker jag på i medicinväg. Just nu har jag ställts inför ett tufft beslut som jag inte anser att jag kan avgöra. Det handlar om min ångest och en ångestmedicin som jag inte har erfarenhet av. Medicinen heter Cymbalta och är ett andrahandsval som ska vara bra mot ångest typ GAD och depression. Att den är ett andrahandsval fick mig att börja fundera på varför,  den har en del biverkningar. Samtidigt som jag känner att min ångest situation just för tillfället gör mig passiv och deprimerad hade jag önskat slippa ta detta beslut som kan vara negativ för min hälsa i övrigt,vad vet jag. Får väll hoppas att jag inte drabbas så hårt av biverkningarna.  Kommer nog överväga att tacka ja till Cymbalta på fredag ändå. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.