Uncategorized

Bloggtips

1668966_1200_804Har börjat läsa en mycket bra blogg av en kvinna som heter ”Rebecka Kjearsen”  Med bloggen vill hon bland annat minska de fördomar som kan finnas för den bipolära sjukdomen . Bloggen finns här: http://rebeckakjersen.blogg.se/ .

/Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

2 Comments

  1. Ja, visst är det, det behövs, gillar din blogg ”stil” förresten. /Malin

  2. Kul med fler bloggar att läsa. tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.