Flyttlasset går…

antagligen i maj om jag tycker lägenheten är fin som jag ska kolla på idag. Ska bara flytta ca 100 m från mbild (10)in nuvarande lägenhet tyckte den verkade bra enligt beskrivningen iaf, får väll se. Nu sitter jag i bussen på väg till dagsjukvården , får se om de börjar med Mindfulness idag som min läkare rekommenderade för mig. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: