Uppdatering 14 feb. 2014

Tänkte göra en liten uppdatering av vad som har hänt eftersom det händer ganska mycket runt mig själv just nu, både bra och mindre bra. 1. Min diagnos har gått från shizoaffektiv till bipolär, vilken typ inom det bipolära är dock ännu lite oklart, men detta är en diagnos som jag tydligen hade från första början och som de nu har valt att gå tillbaka till. Tycker jag de gjorde rätt i , känner mer igen mig i denna. 2. Min mage krånglar och jag har fått en tid för koloskopi, var på rektoskopi idag, men de såg inget inflamatoriskt iallafall, har jag ”tur” är det medicinen som min läkare har försökt dra ner lite på nu. 3. Mina tavlor har kommit som jag köpte under en manisk period. De var som tur var mycket fina så jag kanske kan sälja de och få  tillbaka pengar om jag har tur.malinsq 003 malinsq 023 bilder 060 malinsq 016 malinsq 017 Ja, det var väldigt kortfattat vad som har hänt. Och så klart mina kära katter mår bra och växer så det knakar, de ska på sin andragångsvaccination den 20:e. Dammfiskarna växer också, var ute och fotade dem. Min syster bakade en tårta till min mamma i fredags , den blev både fin och god.   /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

1 thought on “Uppdatering 14 feb. 2014

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.