Förlovningsfesten, två kulturer möts…

Min syster hade förlovningsfest igår. Hela familjen var där ,utom jag, jag klarade inte rent psykiskt av att gå dit hur gärna jag hade velat p.g.a för mycket ångest i samband med min sociala fobi. Även om jag försökte tänka på min syster i första hand. Det här med ångest är ett kapitel för sig. Våran familj är så privilegierade att få ta del av och umgås med väldigt trevliga personer från en annan kultur. Jag tycker allt med detta är jätte kul och jag önskar min syster och hennes blivande man all lycka de kan få i sitt kommande äktenskap :-).  Det har jag självklart sagt till henne, ../MalinImage

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.