Uncategorized

Läkarträff idag…

Idag har jag varit hos min läkare. Vi gick igenom mitt mående och mina diagnoser togs upp. Just nu har jag två diagnoser GAD och jag hade schizoaffektiv men den är inte längre aktuell och stämmer inte riktigt överens med den schizofrena delen enligt min läkare, jag har heller aldrig hört röster eller utvecklat schizofreni, så hon gick tillbaka till min första diagnos idag vilket är en bipolär. Det finns olika sorters bipolär sjukdom och vilken jag har är ännu oklart men klart är att jag äter samma mediciner som innan, så inget förändras ju egentligen för min del, förutom namnet. /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

1 Comment

  1. says:

    Im no expert, but I consider you just made the best point. You obviously fully understand what youre talking about, and I can definitely get behind that. Thanks for staying so upfront and so honest.
    Eva http://flatfeetandshoes.wordpress.com/2012/01/20/care-for-your-heels-having-heel-cups

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.