Till vilken nytta nu?

I gymnasiet var jag flitig trots att jag antagligen hade symtom på sjukdom redan där. Ibland kan jag inte låta bli att tänka negativa tankar som till vilken nytta jag fick dessa betyg eftersom jag inte kan gå vidare med de nu. Jag har trots allt skolkunskapen och den är jag väldigt glad över. Det är lite synd att man kan bli så ”utelåst” från vidare utbildning när man har en sådan här sjukdom som påverkas av stress. Detta är ett problem som jag tycker man borde ta på större allvar i samhället, eftersom det kan leda till ökad stigmatisering och utanförskap. Antagligen är det en resursfråga. Image/Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

1 thought on “Till vilken nytta nu?

  1. Could you email me with most ideas & guidelines on how you forced your web page glance this amazing, I’d be appreciative.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.