Energi-brist…

Jag försöker i de flesta fall inte ”deppa” ihop över mina sjukdomar, men ibland vet man inte vart man ska vända sig när man inte har tillgång till psykolog heller. Nu är det så att jag förutom mina psykiska besvär även drabbats av extrema problem med magen. Man misstänker Ulcerös kolit och jag har varit och lämnat tester för detta idag. Nu är det bara att vänta och se. Läget med magen är hursomhelst inte bra. Kan inte undgå att förundras över varför vissa (inte bara jag) ska ha sån otur med att drabbas av både det ena och det andra. Räckte det inte liksom, ska man prövas ytterligare. Nä nu får jag försöka rycka upp mig, (som man ju aldrig har hört förut=)Image

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.