Olika sätt att må bra på…

Min snälla syster fixade naglarna på mig med Schellac idag. Känner mig nästan alltid på bra humör när jag får naglarna fixade, det är något med det där att ägna lite tid åt sig själv som gör att man mår bra, iallafall jag. Ett annat bra sätt som jag har använt mycket är motion, går, har sprungit,  fast allt ska givetvis användas med balans. Har man mycket ångest är motion bra för vissa, i förebyggnad framförallt, det har hjälpt min ångest många gånger. Bra musik, är enligt mig en annan bra ”ångest dämpare”.  Nedan en bild på mina nygjorda naglar. /Malinmina bilder 011 mina bilder 009

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

1 thought on “Olika sätt att må bra på…

  1. Great publish. It is truly improve to us. Its give us a lot of curiosity and satisfaction. Its option are so wonderful and working fashion so speedy. Its genuinely a excellent report. It provides me a lot of satisfaction and interest.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.