Olika sätt att må bra på…

Min snälla syster fixade naglarna på mig med Schellac idag. Känner mig nästan alltid på bra humör när jag får naglarna fixade, det är något med det där att ägna lite tid åt sig själv som gör att man mår bra, iallafall jag. Ett annat bra sätt som jag har använt mycket är motion, går, har sprungit,  fast allt ska givetvis användas med balans. Har man mycket ångest är motion bra för vissa, i förebyggnad framförallt, det har hjälpt min ångest många gånger. Bra musik, är enligt mig en annan bra ”ångest dämpare”.  Nedan en bild på mina nygjorda naglar. /Malinmina bilder 011 mina bilder 009Kategorier:Uncategorized

1 reply

  1. Great publish. It is truly improve to us. Its give us a lot of curiosity and satisfaction. Its option are so wonderful and working fashion so speedy. Its genuinely a excellent report. It provides me a lot of satisfaction and interest.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: