Presentation av Astrid och Alice…

Som jag tidigare nämnt har jag två katter. De är 4 månader gamla och heter Astrid och Alice. Både busiga men samtidigt otroligt keliga är de. De kan och har på inget sätt ersatt Milou men de är två mycket speciella individer som jag tar för just vad de är. Har en stor klätterställning där de leker och busar för fullt mellan varven. Så härligt att se. Här är en bild. 🙂 Malinalice och astrid 012

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.