I väntan på det nya året…

Sitter och äter frukost med familjen och tittar på tv4:as nyhetsmorgon samtidigt som jag hör hur dikten  ”Ring klocka ring ” läses upp av en duktig Finlandsvensk skådespelare, som jag dess värre har glömt namnet på. Ikväll vid tolv slaget kommer jag få höra den igen, dikten och då är det på riktigt, det nya året 2014 startar. Tror inte det kommer bli så mycket skillnad men det blir ju lite vad man gör det till också. Mitt nyårslöfte detta året är ”Personlig utveckling” med det menar jag  på alla möjliga plan där jag känner att jag kan och behöver, samt att motionera ännu mera, förutom den motionen jag får med min hund Milou. Mitt problem är dock  att hålla en balans och det är jag medveten om. Kan lätt ta i för mycket och bli dålig av det också. Så jag får ha som nyårslöfte att inkludera balans i ”personlig utveckling”. Vet att mina problem inte kan lösas med en ”quick fix”. Kommer leva med en stor del av dem.  Ska ta hjälp av dagsjukvården också, så mycket de år beredda att hjälpa till, tycker de är bra i Mariestad, de verkar bry sig om sina patienter faktiskt,nyar även om det är deras jobb så att säga. På så sätt kan jag iaf må bättre än jag har gjort periodvis.  Ha ett gott nytt år!  =-) /Malin

20131231-121817.jpg

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.