Annonser
Uncategorized

Ny cykelkorg till Milou…

Idag var vi på djurmagasinet i Skövde, en riktigt bra djuraffär enligt min mening. Bra utbud och aldrig några problem om man har något att byta. Jag köpte en cykelkorg till Milou, den ska jag använda vid vissa tillfällen , då vi har bråttom någonstans eller vid längre sträckor.  För övrigt tycker jag det är så bra nu när jag har Milou eftersom jag är ute och går så mycket promenader. Bra för hälsan. Valde först en modell som var till styret men den passade inte min cykel så den fick vi lämna tillbaka, mamma hade dessutom ett tillgodokvitto, som vi använde vid nästa köp. Köpte istället en annan modell, en som var för pakethållaren , som skruvades fast. Bild på den nedan:

milou cykelkorg 019/Malin

Annonser

Om mig...

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: