Annonser

Idag var vi på djurmagasinet i Skövde, en riktigt bra djuraffär enligt min mening. Bra utbud och aldrig några problem om man har något att byta. Jag köpte en cykelkorg till Milou, den ska jag använda vid vissa tillfällen , då vi har bråttom någonstans eller vid längre sträckor.  För övrigt tycker jag det är så bra nu när jag har Milou eftersom jag är ute och går så mycket promenader. Bra för hälsan. Valde först en modell som var till styret men den passade inte min cykel så den fick vi lämna tillbaka, mamma hade dessutom ett tillgodokvitto, som vi använde vid nästa köp. Köpte istället en annan modell, en som var för pakethållaren , som skruvades fast. Bild på den nedan:

milou cykelkorg 019/Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Milous trick...

lör dec 28 , 2013
Nu när Milou är nio månader kan han ca 7 olika trick inklusive kom och stanna kommandot men det behöver han träna mer på. Han […]
%d bloggare gillar detta: