Juldagen , julens absolut bästa dag…

malin 064enligt min åsikt, så lugnt och skönt. Den stress som julens alla förberedelser för med sig har lagt sig men kvar är ändå julen med dess fina julstämning. Ju äldre man blir har jag märkt att själva julafton och tiden man längtade absolut mest till som barn har bleknat, den tid då julklapparna delas ut. Nuförtiden är det julmat och själva traditionen men framförallt har jag nog sagt fingret på vad det är man gillar mest med julen ”själva förväntningen”. Samtidigt som en känsla av stress kan infinna sig under alla dess förväntningar och förberedelser. Som psykiskt sjuk har man ofta en ökad känslighet mot olika typer av stress och ibland ”egenkrav”. Så även för mig, detta lär man sig balansera och får stor hjälp av bland annat mediciner. Just p.g.a julens intensiva dagar är det nog många som uppskattar juldagens lugn. God fortsättning! /Malin

P.s Nedan en bild på en väldigt fin julklapp jag fick, en cykel 🙂

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.