Tid hos tandläkare (mamma) …

Idag har jag en tandläkar- tid, vilket inte oroar mig särskilt. Jag har aldrig haft besvär med att gå till tandläkare, anledningen kan vara att jag går hos min mamma. Det som är bra med att ha en mamma som tandläkare är att vi barn ända sedan vi varit små fått höra vikten av att ta hand om sina tänder.  Även att det är extra viktigt när man äter mediciner som jag gör. Själv har jag ett hål, det har jag haft sedan jag var sexåring, det är jag inte stolt över och gör mitt bästa för att inte få fler. Tandborstning morgon och kväll samt tandtråd morgon och kväll är något jag alltid kommer köra medNedan ett porträtt från dagis, även där minns jag att vi borstade tänderna. .:-)Malin

20131217-141001.jpg

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.