Årets julgran…

Står  för tillfället  på altanen inklädd i nät. Konstigt nog är det denna tid som är så värdefull ”förväntningens” tid, innan  själva julafton. Sedan går allt så snabbt. Sitter i köket och lyssnar på julmusik ”Merry Christmas Everyone” och dricker mitt kaffe.  För min del tycker jag det är jätte mysigt. Saknar bara lite mer snö ute. Igår bakade familjen Jönsson julgodis, har fått höra att ingen tror att tandläkarfamiljer äter godis, men det är en stor myt, vi är värst…i smyg. Jag bara skämta. Men absolut inte duktigast…inte någon av oss. =) God Jul! /Malinmalins 014

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.