Annonser

Står  för tillfället  på altanen inklädd i nät. Konstigt nog är det denna tid som är så värdefull ”förväntningens” tid, innan  själva julafton. Sedan går allt så snabbt. Sitter i köket och lyssnar på julmusik ”Merry Christmas Everyone” och dricker mitt kaffe.  För min del tycker jag det är jätte mysigt. Saknar bara lite mer snö ute. Igår bakade familjen Jönsson julgodis, har fått höra att ingen tror att tandläkarfamiljer äter godis, men det är en stor myt, vi är värst…i smyg. Jag bara skämta. Men absolut inte duktigast…inte någon av oss. =) God Jul! /Malinmalins 014

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Utfodring...

lör dec 14 , 2013
Nu har jag utfodrat fiskarna, vilket jag gör endast en gång dagligen och då ganska lite eftersom det är vinter. Just damm-fiskar behöver mindre på […]
%d bloggare gillar detta: