Namnsdagspresent

thumbnailIgår hade jag namnsdag, vilket vi i familjen av tradition brukar fira med ett ”Grattis” och en mindre present sedan barnsben. Jag fick ingen vanlig present igår utan något jag har önskat mig länge, en domän till bloggen. Här på WordPress finns com, org och me att välja på om man vill göra det ”lättare” för sig så att säga. Valde org. eftersom jag redan haft com och me kändes fel. Inte för att min blogg är någon organisation men nu fick det bli detta domännamn. Känns bra att ha ett eget på något sätt. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.