Milou ser snö första gången…

Första gången Milou fick se snö var i förr-går. Han verkade först lite förvånad och nosade på den, sedan fick han glädjeryck och verkade jätte glad.  Det var inte lite snö heller,   stormen Sven hade dragit med sig massor här i i Töreboda. Idag snöade det ännu mer och han lekte jätte mycket i snön. Imorgon när det är ljust ute tänkte jag filma Milou när han leker i snön, ser jätte härligt ut. snö/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.