Hundklubbens lördagspromenad

Idag var Milou med på sin första ”lördagspromenad” med andra hundar från Töreboda, både medlemmar från brukshundklubben och icke medlemmar. Milou som inte har varit på kurs sedan i höst utan bara träffat hundar ute vid promenader skällde för allt vad han var värd, så detta var väldigt viktigt för honom och något vi kommer fortsätta gå på. Förra lördagen var tydligen rekord i antalet hundar som var med (ett 60-tal hundar) den här lördagen var det ungefär hälften.(Bilden är  från Töreboda  Brukshundklubbs hemsida( http://www.torebodabhk.com) /Malinlör promKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: