Hundklubbens lördagspromenad

Idag var Milou med på sin första ”lördagspromenad” med andra hundar från Töreboda, både medlemmar från brukshundklubben och icke medlemmar. Milou som inte har varit på kurs sedan i höst utan bara träffat hundar ute vid promenader skällde för allt vad han var värd, så detta var väldigt viktigt för honom och något vi kommer fortsätta gå på. Förra lördagen var tydligen rekord i antalet hundar som var med (ett 60-tal hundar) den här lördagen var det ungefär hälften.(Bilden är  från Töreboda  Brukshundklubbs hemsida( http://www.torebodabhk.com) /Malinlör prom

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.