Det finns idag en rad kampanjer för olika sjukdomar vilket är jättebra, lika bra hade det varit om det fanns en kampanj psykisk ohälsa. En tjej som heter Helena Carlsson har startat ”Plåsterkampanjen”,  som det är idag omsätter inte kampanjen några pengar men målet är att den ska göra det. Kampanjen  https://plasterkampanjen.wordpress.com/  fungerar idag genom att symbolisera den psykiska ohälsan. Man fäster ett plåster med en säkerhetsnål , vart man vill, svårare är det inte , skriver Helena på sin sida som jag har länkat till. /Malin

header1

Annonser

Written by

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!