Mina systrar…

Mina systrar och jag har bra relationer till varandra, vilket är roligt.

Min ena syster är född 89 och gick IB i gymnasiet, därefter gick hon på en inredningsskola i Florens en termin, sedan jobbade hon på Mood House i GBG ett år, nu söker hon åter arbete.

Min andra syster är född 91 och har jobbat på pressbyrån något år. Nu söker hon arbete. Hennes stora intresse är ”naglar”

Nedan en bild när min ena syster får kursdiplomet  i Italien. /Malinitalien

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.