Balans…

Eftersom jag har svängningar likt de bipolära så är en inre balans A och O att försöka hålla. För att inte ”göra bort mig” under en hypomani” och sedan skämmas under den mer normala eller depressiva perioden måste jag jobba med mig själv så att jag till varje pris undviker detta då. På behandlingshemmet fick jag tid och hjälp att jobba med just detta. Jag tycker det är synd att så många behandlingshem läggs ner p.ga. av ekonomiska orsaker för de är viktiga, speciellt i utslussningsfasen. /Malinbalans

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.