Flygsäkerhet och Cap Verde…

Nu har det gått några dagar sedan delar av familjen åkte till Cap Verde. Dagarna innan de flög rapporterades ovanligt mycket om den bristande flygsäkerheten och ett plan i Ryssland fick problem med landningen och kraschade. Orolig som jag är blev jag väldigt stressad över att inte höra något från de 4 timmar efter beräknad ankomsttid. Som tur var löste det sig efter ett tag då de hörde av sig:) Ibland önskar jag att jag inte var så oroligt lagd…/Malincap verde

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.