Bloggtoppen…

Har min blogg registrerad på bloggtoppen. Som läget är nu har 41 röstat, det är kul. Om du har läst min blogg och vill rösta upp eller ned är du väldigt välkommen. Jag blir glad..,men var ärlig är du snäll. Nu har bloggen 2.0. av 5 i betyg. Du kommer till bloggtoppen genom att trycka på loggan ”bloggtoppen” på min sida. Vill du rösta trycker du på ”rösta på mig”. /Malin

20131106-221120.jpg

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.