Att våga stå upp för sig själv…

Igår var jag som sagt på Netto för att köpa silver-kottar och annat pyssel. Jag expedierades av en expedit som jag har blivit dåligt bemött av många gånger (inte bara jag förresten). Den här gången försökte jag som alla andra gånger tänka att ”hon kanske är bättre idag”. Jag blev än en gång bemött med en kort avhuggen ton ” tack och hej” bort med dig typ. Gick ut och kände mig dålig igen, men den här gången tänkte jag att nej nu ska jag reda ut det här. Så jag återvänder in, väntar ut hennes kunder och säger ”Jag tycker jag har fått ett dåligt bemötande utav dig” . Jag var beredd på det värsta men eftersom jag mådde så dåligt av att ständigt bli bemött så här i kassan så känner jag att jag kan stå ut med det och jag tänker att jag har sagt det på ett bra sätt. Hon skrattar lite och ursäktar sig faktiskt varpå hon säger att det inte var något personligt, och att hon ska tänka på detta till nästa gång. Ett bra svar tyckte jag. Blev faktiskt förvånad för jag hade väntad mig det värsta. Så att våga stå upp för sig själv ibland kan leda till något bra och kan ibland kännas nödvändigt har jag kommit fram till…man måste bara göra det på ett bra sätt. /Malinhämta (1)

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

2 thoughts on “Att våga stå upp för sig själv…

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.