GAMLA NYHETER…en mycket läsvärd blogg

En syssling till mig vid namn Caroline Birgersson som är copywriter har tillsammans med Moa Blomqvist skapat denna mycket omtyckta och populära blogg. Det jag tycker är så fint med bloggen är att de lyckas ställa så träffsäkra, finurliga frågor ur de äldres perspektiv. Förstår verkligen varför bloggen är så omdiskuterad och omtyckt:)   /Malin  http://www.gamlanyheter.se/Gamla nyheter

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.