Bloggen…

Topplista – Topplista24Nu har jag haft denna blogg sedan 2011, för mig har den känts som en nödvändig ”ventil” då skrift fungerar som en sorts bearbetning för mig. Jag har haft stor nytta av den och kommer fortsätta ha den och den som vill är förstås välkommen att läsa. Jag har och kommer vara nogrann med att inte hänga ut någon en person när jag skriver. Eftersom jag har lagt till bloggen på olika topplistor så har jag lite koll på hur bloggen står sig gentemot andra liknande, alltid kul, (dock egentligen inte viktigt) just nu måndag ligger den på plats 61 bland alla bloggar på ”bloggtopplista 24” lite kul. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.