Besviken…

Idag när jag kom hem från mitt läkarbesök som jag tyckte gick bra, blev jag besviken över en annan sak. På mitt köksbord låg det en lapp från hyresvärden ”Bo Bra” som utan överenskommelse och tom efter att ha lovat mitt boendestöd att höra av sig till mig innan de kommer, bara gått in i min lägenhet för att mäta mina fönster. Så här såg lappen ut …

20131024-152909.jpgKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: