Kattmats-dilemma

När jag är hemma hos mamma och pappa med Milou blir han glad. Det är bara ett praktiskt mindre problem som ibland gör sig påmint. Det är lite omständigheter kring katternas respektive Milous mat. Med det menar jag att Milou älskar kattmat. Kattmat är ju inte nyttigt för en hunds njursystem så det försöker vi hålla borta för honom men vi måste samtidigt ha det tillgängligt för katterna. Ett dilemma. Kanske ska ställa maten på högre höjd så att katterna når men inte hunden. /Malin

20131018-142106.jpg

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.