Annonser

Har blivit lurad på ett nail-art köp via Tradera. Såg sedan att säljaren gett samma ursäkt till flera och efter att man gett negativt omdöme för detta händer inget mer från säljarens sida. Jag kontaktade traderas support där jag skrev detta och mina uppgifter. De skulle granska denna för att se om det var lämpligt att säljaren fortsatte med sina annonser. Om du tänker handla rhinestones för naglar på tradera får du gärna fråga mig om personens alias så du slipper bli lurad , jag vill inte hänga ut någon. /Malin

20131016-162458.jpg

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Kattmats-dilemma

fre okt 18 , 2013
När jag är hemma hos mamma och pappa med Milou blir han glad. Det är bara ett praktiskt mindre problem som ibland gör sig påmint. […]
%d bloggare gillar detta: