The Beatles

Lyssnar mycket på 70-tals musik, såsom ”The Beatles”, ”Beach Boys” men även mycket 90 tal, gillar ”Green-day”.  Just nu, lite melankolisk musik i form av ”The Beatles,” ”Yesterday”, har kommit på att gemensamt för låtar jag gillar är att text och melodi ska vara bra, enligt min smak då, och texten ska vara inehålls-rik. Brukar mest lyssna via You-tubes musik funktion. ”Spotify” kostar ju  /Malin

 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.