Tradera

Tradera är lite roligt, ibland kan man fynda. Jag tycker mycket om make- up och att testa olika ”vardagsmakes” bara på kul. Oftast använder jag neutrala färger när jag är ute dagtid, kan ju inte med annat, men på kvällen tycker jag om att testa lite. Hursomhelst idag tror jag att jag kan ha gjort ett fynd. 24 läppstift i 6 olika färger, helt nya från ”Romeo och Julia” i neutrala färger, från rosa till rött inklusive en svart snygg display. Allt till priset av 175 kr och då är frakten medräknad. Sedan har jag systrar som säkert blir glada :)) /Malin

20130924-163319.jpg

20130924-163335.jpgKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: