Tradera

Tradera är lite roligt, ibland kan man fynda. Jag tycker mycket om make- up och att testa olika ”vardagsmakes” bara på kul. Oftast använder jag neutrala färger när jag är ute dagtid, kan ju inte med annat, men på kvällen tycker jag om att testa lite. Hursomhelst idag tror jag att jag kan ha gjort ett fynd. 24 läppstift i 6 olika färger, helt nya från ”Romeo och Julia” i neutrala färger, från rosa till rött inklusive en svart snygg display. Allt till priset av 175 kr och då är frakten medräknad. Sedan har jag systrar som säkert blir glada :)) /Malin

20130924-163319.jpg

20130924-163335.jpg

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.