Damm-tävlingen…

Familjens vattenarrangemang , b.l.a. min damm ska vara med i ”Boanäs” dammtävling som avgörs den 30:e september av en jury på ”Boanäs dammar” eftersom det är en jury som avgör och det faktum att jag redan har skickat in mina bilder till ”Boanäs” kan det inte vara otillåtet eller bli några problem med att lägga upp mina bidrag här. Den första är på fontänen ”by night” , den andra på dammen under kvällstid och den tredje dammen igen, fast under dagen. /Malin

20130922-211645.jpg

20130922-211741.jpg

20130922-211758.jpg

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.