Skövde tur och retur

Idag blev det Skövde, Skövde och så lite Skövde, hade en del ärenden. En ganska jäktig stad, egentligen. Kanske beror på att det är en industri och universitets- stad ”who knows” . Jag blev riktigt ledsen/ besviken på en kvinna/dam/tant idag innan jag skulle sätta mig i bussen. Jag frågade om det gick bra att jag satt bredvid henne. Alltså tittade på henne och frågade snällt ”går det bra att jag sitter här” fick inget svar och det var ju fullt över allt i bussen. Då kändes det jobbigt kan jag säga men jag satte mig där och flyttade på mig när det blev ledigt. Varför ska en del vara så märkvärdiga?Tur att alla människor har olika sidor, kanske hade hon en dålig dag, alt. var allmänt sur. Det som är otur är att jag ofta tror att det beror på mig. Kan vara min ”Högkänslighet” som ställer till det. / /Malin

20130919-143646.jpg

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.