Kungshamn

Innan Kap Verde 064Innan Kap Verde 069Nu längtar jag mycket efter vårat familjehus i Kungshamn. Sedan jag skaffade Milou har jag inte kunnat åka längre sträckor eftersom han har varit ovan vid bil-åkning. Detta går dock bättre och bättre. Senast vi skulle åka till skogen med valpkursen gick det riktigt bra. Vi får besöka Kungshamn nästa sommar istället.  Hittade lite bilder ”minnen”  från midsommar-tider ,förra sommaren. /MalinInnan Kap Verde 067

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.