Dammen sommaren 2012 och 2013

Jag har en you -tube kanal där jag har samlat en del klipp på saker som betyder mycket för mig. Där har jag bland annat ett klipp på mitt damm-projekt, som jag kallar det för. Eftersom jag har gjort dammen själv, allt från planering av inköp, inköp till att gräva den och att fylla den med dess olika skikt och sedan plantera och till sist släppa i fiskarna. Det var inte helt lätt men det var enormt roligt. Det krångligaste var el-biten och där behöver man hjälp. Det är t.o.m lagstiftat att man inte får göra elarbete nära vattnet om man inte är kunnig själv. Men som sagt dammen var enormt kul att göra sommaren 2012 men det är inte förrän nu , sommaren 2013 som dammen har tagit fart vad gäller växtlighet och gräset runtomkring har vuxit ihop ordentligt. Nu ser den inte så ”nygjord” ut, utan mer som en grönskande damm ska se ut. Visar även ett klipp på när min hund Milou ligger i soffan och tuggar på ett ben, samt när han flyttar på en något stor låda. /Malin


Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.