Fredag

Så var det fredag igen. Har nyligen kommit hem från dagsjukvården i Mariestad. Min mamma har varit på resa i USA och flög dit med den skandalomsusade ”Dreamlinern” och vad hände , jo planet som skulle ta henne hem hade havererat så hon fick stanna två dagar till i USA. Hoppas verkligen allt går bra och att mamma kommer hem som beräknat inatt. Här hemma är det mesta sig likt, Milou växer så det knakar (ligger i soffan och vilar sig lite just nu) , katterna Alex och Tussi mår bra och för fiskarna i dammens del bör vi snart tänka på att ta de till deras höst/vinterförvaring i akvariumet som står i garaget. Imorgon ska jag och Milou till valpkursen där ska vi åka upp till skogen och söka efter leksaker. /Malin

20130906-225242.jpg

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.