Påskgodis…tips från tv 4

Så här på annandag påsk efter all påsk mat och påskgodis är jag ganska trött på allt vad godis heter, men skulle vilja tipsa om två recept till nästa påsk om inte annat. De kommer ifrån ett inslag av tv4:s nyhetsmorgon och blev enligt min familj ganska lyckade. Det ena är ”fågelbo” gjorda på mörk choklad blandade med corn-flakes och liggande chokladägg inuti. Det andra är ”ägg”. Dessa är gjorda på Kinder- ägg där toppen tas av, fyllda med creme- cheese (äggvitan)och toppade med lemon curd. Det är den som blir ägggulan. Lycka till! /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.