Några kloka ord…

Var inne på en bra blogg av John Alexander Lundstedt. Bloggen handlade enligt honom om politik och samhällskritik men även annat. Hittade några väldigt kloka ord som jag önskade att han spred vidare. Upptäckte dock att hans blogg låg nere när jag skulle ge en kommentar ett, + alternativt dela den, så jag beslöt mig för att skriva det här, hoppas jag är förlåten. Tycker bara det var så bra. Att fundera på: Hur kan vi värdera ett feltryckt frimärke till miljoner, men en kantstött människa till ingenting. Döm inte andra, psykiska funktionshinder kan drabba dig.

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.