Hoppas på vår…

Idag har det känts som en riktig vår-dag ute. Varmt i solen, inga kyliga vindar och gräsmattan börjar bli fri från snö. Katterna stod tidigt och trampade vid kattluckan, de längtade ut. Gick ut på vår gräsmatta med båda perser-katterna i sele. Den äldre hus katten Alex låg redan och solade på altan- räcket. Det gick inte att undgå att se att katterna trivs ute i vårsolen, ute över huvudtaget som omväxling med fågelkvitter och annat spännande som låter och rör sig. Tussi började rulla i gräset, såg härligt ut, antagligen försöker hon signalera att hon har varit där, det är ju fortfarande mars, hon är inte steriliserad. Nu hoppas jag att det här vårvädret håller i sig och att snön håller sig borta. Dels för katternas skull, så de kan vara ute mer, dels för alla andra och min egen skull nu har det varit kallt bra länge =)Snart är det ju påsk också! /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.