Badkar och kran på plats i GBG…

Mina föräldrars ena lägenhet skulle som tidigare nämnt få ett nytt badkar och en ny kran till handfatet. Det som de tyvärr inte tänkte på var att mäta badkaret och dörrens bredd innan de beställde. Inte för att verka märkvärdig, eller ta åt mig av något, eftersom det ändå är i efterhand, men det var jag som kom på att fråga om de hade tänkt på att dörren i GBG inte är lika bred som en standard- dörr. Hursomhelst så gick inte badkaret in genom dörren när det kom utan de fick anställa en hantverkare som fick slipa ner en bit av väggen, och skaffa en ny dörr. Men nu är det äntligen på plats, tycker nog min syster som bor där också=)/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.