Badkar och kran på plats i GBG…

Mina föräldrars ena lägenhet skulle som tidigare nämnt få ett nytt badkar och en ny kran till handfatet. Det som de tyvärr inte tänkte på var att mäta badkaret och dörrens bredd innan de beställde. Inte för att verka märkvärdig, eller ta åt mig av något, eftersom det ändå är i efterhand, men det var jag som kom på att fråga om de hade tänkt på att dörren i GBG inte är lika bred som en standard- dörr. Hursomhelst så gick inte badkaret in genom dörren när det kom utan de fick anställa en hantverkare som fick slipa ner en bit av väggen, och skaffa en ny dörr. Men nu är det äntligen på plats, tycker nog min syster som bor där också=)/Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.