Vattenväxternas vinterförvaring…

Dammen som jag grävde förra sommaren börjar snart synas under snömassorna igen. Vattenväxterna som var där i skulle förvaras svalt och mörkt men frostfritt vintertid. Därför har vi dom i ett akvarium i garaget som vi byter vatten på lite då och då. Än så länge har de överlevt och nu har de även börjat växa kanske beroende på att det är en vårmånad. Näckrosen har också tagit fart. Även fast det fortfarande är väldigt kallt ute. Längtar så till maj när det är dammsäsong och jag kan sätta igång med dekorationen av dammen och släppa ut mina guldfiskar igen. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.