Annonser

Passande nog fick min syster ett mail om en dekorationstävling för naglar där man kan vinna 200 kr från your nailerystore om man skickar in ett bidrag i jpg. format som man har dekorerat själv( behövde inte vara på de egna naglarna vilket var ju var tur eftersom det hade varit svårare för henne). Eftersom hon tog så många olika bilder inför burlesque -tävlingen på mina naglar och eftersom de även hade lite ”påsk” look över sig så tänkte hon prova att skicka ett av korten till denna tävling istället och se om det går bättre. Alla bilder som skickas till tävlingen läggs in på your nailerys facebook-sida. Sedan får man ”gilla” bidrag som man tycker om tills tiden är slut. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Nagelterapeut...

mån mar 18 , 2013
Ikväll kom min syster hem från GBG, hon och en kompis hade varit i lägenheten i helgen. Hon gjorde provet för att bli färdig nagelterapeut. […]
%d bloggare gillar detta: