Ett fint brev …från en fin person

När jag skulle rensa min skräp-post idag såg jag ett namn jag kände igen. En gammal klass-kompis, vi var kompisar från dagis upp till mellanstadie tiden. Tur att jag inte råkade ta bort det i all hast. Det var ett jätte fint brev som verkligen betydde mycket för mig att läsa. Till dig som skrev brevet vill jag bara säga att jag också har fina minnen från när vi var små och det är de minnena jag för det mesta tänker/har tänkt på iallafall. Jag tror inte det kan ha varit en persons fel att någon (jag) stod utanför en grupp. Stod i valet och kvalet om jag skulle publicera brevet här eller inte, gjorde det av två anledningar, brevet var så fint och välformulerat, ville tacka personen i fråga. / Malin



Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: