Svängningar ( liten uppdatering)

Nu tyckte jag det kunde vara dags att påminna mig själv om att jag faktiskt mår bra för tillfället. Detta gör jag så att jag ska kunna titta tillbaka i bloggen om det plötsligt svänger av mot det deppiga hållet eller så. Då kan jag påminnas om att jag minsann har mått bra under den här perioden. Det är konstigt att när jag är deprimerad glömmer jag allt som har varit bra så fort. Att jag har känt äkta livslust kan jag liksom inte alls komma ihåg då. Det är det som är det hemska med depressionen. Jag önskar så att forskare kan hitta något jätte-bra piller med få biverkningar som stabiliserar en från dessa hemska svängningar för att inte veta hur lång tid man har på sig innan nästa skov med svängning kommer känns inte roligt alls. Nu ska jag inte gnälla mer…lever en dag i taget iallafall. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.