Tema Burlesque-naglar …tävling

I helgen var mina systrar på Nagel Kongressen i GBG. Min ena syster hade med sig ett bidrag …inte det på bilden men ett snarlikt där jag håller i glaset. Temat var filmen Burlesque min syster tyckte det blev lite mer påsk över resultatet men hon lämnade in det iaf. Får se hur det går… det andra bidragen var tydligen väldigt avancerade och proffsiga vilket man iof kunde förvänta sig på en sådan tillställning.

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.