På väg till lägenheten i GBG

Nu är vi i full gång med att packa oss i väg för att åka till mammas och pappas gamla studentlägenheter i GBG. Dit åker vi ganska ofta dels för att gå i staden och dels för att då och då delta i husets trädgårdsmöte som innebär att var och en bidrar med lite arbete för att få trädgården i fint skick. Annars bor min ena syster i mammas lägenhet och mammas morbror hyr pappas lägenhet. Nog om det …nu ska vi åka../Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.