Möte med Försäkringskassan och chefen

Var på praktiken vid 11.00 för att ha möte med en kvinna från försäkringskassan, chefen, och en arbetsterapeut. Jag var väldigt nervös inför mötet eftersom jag har sjukanmält mig lite ofta nu på senaste tiden pga av ångest inför att gå dit. Men jag pratade dock med arbetsterapeuten om detta innan och vi kom fram till att vi skulle lägga fram som förslag att gå kortare dagar. Från 11-14.00 , alltså 3 timmar istället för 5 till att börja med. Det gick faktiskt bra på mötet till min stora förvåning, chefen var nöjd med min insats, det kändes jätte bra måste jag erkänna. Jag som varit så nervös. Så nästa onsdag får jag gå mina något kortare timmar, trivs ju på katthemmet så det är ju inte det. Så nu är jag jätte nöjd. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.