Kalas x 4 och social fobi

Idag ska vi fira min mamma, mina systrar och min morbror , vi slår ihop kalasen till ett större. Normalt sett skulle man tycka detta var roligt med kalas och firande , och det kan jag verkligen förstå, jag önskar att jag kunde känna samma glädje men tyvärr tar min sociala fobi och rädslan att göra fel över. När jag var mindre tyckte jag det var roligt med kalas. Igår-kväll oroade jag mig så mycket att jag ville tala med någon från psykakuten så jag ringde dit. Det är inte varje gång man har ”turen” att få prata med någon man känner har tid att prata så var det tyvärr igår. Han som svarade frågade om det var fråga två utav två och sedan sa han i princip ”hej med dig

”. Han kollade inte ens upp vad jag hade för problem i botten eller tog mitt personnummer. Har haft mer ”tur” andra gånger. Hursomhelst jag kommer göra mitt bästa ikväll och om det känns förfärligt har jag möjlighet att gå undan på rummet. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.