Min nya psykolog

Träffade min nya psykolog idag. Det var ett givande första samtal. Hon gick i genom bland annat hur hon tänkte lägga upp behandlingen/terapin. Det är också oerhört viktigt att jag känner förtroende för henne annars fungerar inte terapin sa hon. Även att jag tycker att person kemin stämmer osv. annars fick jag säga till. Hon frågade diverse frågor om lite allt möjligt tex. vad mina föräldrar gjorde/arbetar med, vad mina systrar arbetar med,relationen till mina föräldrar, till mina systrar , relationer över huvud taget, kompisar,osv.

Till psykologen fick jag välja att gå varannan vecka eller 1 gång i veckan , jag valde 1 gång i veckan. På tisdagar. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.